marți, 9 decembrie 2008

Scrisoare pentru MOS CRACIUN

Draga mosule,
odata cu trecerea timpului am crescut si eu atat mintal cat si fizic ....dar....tin nespus de mult sa ti spun ca am fast cea mai cuminte fata din lume !!!!
Hmm ...ce mi doresc eu de la Mosh Craciun?l(la figurativ vorbind)....
vreau ca oamenii sa nu uite ca sunt oameni si sa aloce mai mult timp persoanelor din jurul nostru care au nevoie de noi nu numai matereal ci si psihologic si sa incercam sa fim mai buni si mai ingaduitori unii cu altii...usor de spus dar faptele sunt mai greu de realizat...
asi vrea sa le reamintesti oamenilor de visele si de sperantele lor sa aiba un plus de dorinta ,de putere pentru a trece mai departe de toate problemele incatusate de lumea cotidiana si care produc multa durere in sufletul fiecaruia......desi am aproape 18 ani doresc sanatate si pace in sufletul tuturor si vreau sa le reamintesti tuturor faptul ca oamenii sunt importanti ..ca familia este cea care iti da sens ,te sustine si te inconjoara cu iubire! si un lucru pe care mi l doaresc este iau permisu de conducere auto si sa primesc cadou o masina.Si nu in ultimul rand iti doresc liniste sufleteasca si un craciun plin de surprize placute!!!!!te imbratisez.... cu drag!!!!

Niciun comentariu: